Duel imprevisible al Nou San Mamés

Reading Time: 1 minute

El Girona visita l’emblemàtic estadi on el el rebrà un dels pitjors Bilbao que s’han vist a la classificació i que estrena nou entrenador.

Si a principi de temporada haguéssim preguntat als aficionats gironins quins camps creien que eren els més complicats, una de les respostes més freqüents hagués estat el Nou Sant Mamés. A día d’avui les tornes han canviat i el que havia de ser un dels rivals més durs s’ha convertit en un atractiu per pujar llocs a la classificació de la lliga.
Dimecres contra l’Alabès Patrick es va convertir en l’enèsim lesionat fet que deixa un Girona molt minvat d’edquerrand i a la vegada garanteix el retorn de Portu s l’onze inicial. La incògnita altre cop recau en saber qui ocuparà el carril esquerre. Granell va complir amb sobrietat i Valery va demostrar que tenim un planter amb molt futur.

Per qui creieu que apostarà Eusebio? Deixeu-ho als comentaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *