Caixa o faixa

Reading Time: 2 minutes

Montilivi viu avui a partir de les 16:15 un autèntic partidàs molt marcat per les baixes en els dos equips.

El primer partit del Girona a 1a divisió va ser en aquest estadi i també contra el mateix rival, l’empat que es va produir afegit a les bones sensacions que l’equip va demostrar van ser culminants per transmetre la confiança necessària per encarar el repte de la permanència. Dit això, una temporada després els matalassers busquen la primera victòria contra els gironins amb una ratxa de 10 partits sense perdre que els avalen però amb dubtes focalitzats en la part davantera de l’equip – Griezmann i Diego Costa- que se’ls hi està resistint el gol. Per acabar-ho d’adobar Simeone no podrà comptar amb Filipe a la banda esquerra i haurà de situar-hi Saúl com a migcampista reconvertit.

El Girona per la seva banda continua engrescat amb una dinàmica guanyadora totalment oposada a l’estat actual de l’equip. Aquesta setmana Muniesa s’ha afegit a la  sobrepoblada infermeria del club deixant a Eusebio sense cap carriler esquerre i avui haurà d’optar per situar Granell en aquesta demarcació o bé apostar pel jove Valery del filial. La bona notícia ens la dona el retorn de Portu i Douglas tot i que no s’espera que juguin d’entrada.

Per últim cal destacar el bon moment que Stuani viu amb el gol després de no començar tan enratxat com havia acabat la temporada. L’uruguaià sembla estar en plena forma tot i que se li han detectat petites molèsties que esperem que no li afectin. S’ha de recordar però que quan les coses no surten hi ha d’haver-hi paciència perquè durant la pretemporada abans del debut a lliga, molts seguidors no apostaven res per Stuani i el partit contra l’Atlético va ajudar  l’internacional a guanyar-se l’estima dels aficionats. Esperem que avui succeeixi una cosa similar. Creieu que el Girona pot endur-se els tres punts? Deixeu-ho als comentaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *